Lautakunnat

LAUTAKUNNAT

Sivistyslautakunta 14.12.2016

Raisio siirtyy uudelle aikakaudelle Raision työväenopiston nimen muuttuessa Raisio opistoksi. Tällä nimenmuutoksella Raisio seuraa monia muita kuntia, jotka ovat jo muuttaneet nimensä. Vanha nimi on osalle antanut virheellisesti käsityksen, että olisi vain työikäisille tarkoitettu tai suunnattu. Toimintaa on lapsista vanhuksiin.
Raisiossa on tehty tarvekartoitus uudelle päiväkodille keskustan alueelle. Tar…vetta on, joten tämä tullee toteutumaan jollakin aikavälillä.

 

Talousarviossakin on pysytty kutakuinkin, mikä on erittäin hyvä. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuoteen.

Kokoomuksen lautakuntaryhmä toivottaa kaikille rauhallista ja rentouttavaa joulunaikaa ja onnea tulevalle vuodelle 2017.

 

Tekninen lautakunta 13.12.2016

Teknisen lautakunnan vuoden viimeisessäkin kokouksessa vahvistettiin iloisesti taas muutama tonttivaraus! Positiivista oli myös, että tämän vuoden talousarviossa näytetään pysyvän. Hankien sulettua ja Kuntecin kerättyä keväällä hiekoitushiekat, on uuden paloaseman rakennustyömaa "Ikeaa vastapäätä" jo toivottavasti hyvässä vauhdissa.

Hyvillä mielin siis ryhmämme siirtyy joulun odotukseen.

 

Vapaa-aikalautakunta 13.12.2016

Vapaa-aikalautakunta kokoontui tänään vuoden viimeiseen kokoukseen. Kokouksessa valittiin mm. Raision vuoden 2016 valmentaja, urheilija sekä joukkue. Valinnat julkaistaan 17.1.2017. Ehdokkaita oli jälleen upea määrä. Kokouksessa todettiin myös vuoden 2016 raisiolaiset SM-mitalistit. Kiitollisia saamme olla siitä upeasta työstä, jota mm. urheiluseurat tekevät!

Rauhallista joulun aikaa vapaa-aikalautakunnan kokoomus edustajien puolesta.