Heininen Santeri 186

Syntymävuosi: 2002

Koulutus/ammatti: Opiskelija, Lukio, Luonnontiedelinja Turun Suomalaisen Yhteiskoulun Lukio / yötyöntekijä, ravintola-ala

Perheeseen kuuluu: vanhemmat ja sisko

Kaupunginosa: Vaisaari

Arkeni koostuu pääasiassa lukemisesta, yötöistä ja voimanostosta, huhtikuuhun asti myös opinnot ovat osa päiväjärjestystä.

Pidän tärkeinä asioina kotia, perhettä, työntekoa, itsensä kehittämistä ja yhteisten asioiden parantamista.

Olen ehdolla tehdäkseni Raisiosta parempaa kuntaa, antaakseni nuorta ja uutta näkökulmaa asioille ja luodakseni muillekin, erityisesti nuorille intoa ottamaan osaa yhteisten asioiden hoitamiselle, vähintäänkin äänestämällä.

Mielestäni Raision suurin vahvuus naapurikuntiin verrattuna on meidän monipuolisuutemme. Meiltä löytyy naapurikuntien oma rauha ja tila omakotitaloalueilta, joissa moni nuoruuden ystävä asui, meiltä löytyy keskustasta tiivistä kaupunkimaista asutusta, joissa moni naapurikunnista tänne muuttanut työkaveri nykyään asuu ja kaikki tämä asettuu juuri täydellisen pendelöintimatkan päähän Turusta, jossa moni meistä käy töissä, tästä vahvuudesta on pidettävä kiinni.

Elämässä ei koskaan tiedä mihin päätyy, varsinkaan nykyään, kun pitää muuttaa joskus kauaskin esimerkiksi työn takia, tulen silti aina olemaan pohjimmiltani raisiolainen ja haluan olla mukana varmistamassa, että myös tulevaisuudessa ihmiset voivat olla ylpeitä kotikunnastaan, asuivatpa he vielä siellä tai eivät.

Santeri Heininen