Laine Heikki 194

Syntymävuosi: 1958

Koulutus/ammatti: Hammaslääkäri

Perhe: Avioliitossa (aikuiset lapset +1 Tanhupallo)

Kaupunginosa: Keskusta

Luottamustoimet: 1) kaupunginvaltuutettu 2) SoTe-lautakunnan puheenjohtaja 3) VSSHP Lähipalvelulautakunnan pj. 4) Taloyhtiö Raision Akseli hallituksen pj.

Muutin Raisioon v.1986 ja lähden täältä vain jalat edellä. Palvelin Raisiossa viranhaltijana vv. 1986-2004 ja sen jälkeen halusin palvella luottamustoimissa. Työpaikkana Taivassalo.

Vastapainon hektiseen arkeen olen löytänyt luonnon rauhassa Kustavin mökillämme, ja luonto on aina tärkeä osa elämääni, koska olen syntynyt maalla ja kunnioitan luontoa.

Sydäntäni lähellä on ikäväestön ja nuorten hyvinvointi

IKÄVÄESTÖ liittyen; toin Raisioon geriatrit, Kotisairaalan toiminta 24/7 (lempilapseni).  Haluan kehittää Raision palliatiivista / saattohoitoa, jolla takaamme kaikille inhimillisen poistumisen keskuudestamme myös läheiset huomioiden.

Palliatiivisen hoidon ja saattohoidon kehittäminen yhdessä omaishoidon kanssa on tärkein kehityskohteeni edelleen. Ikäihmisten hoito kokonaisuudessaan.

NUORISO: Kouluterveydenhoidon kyselyyn liittyen, olen huolestunut. Toin Raisioon psykiatriset sairaanhoitajat. Heidän panostaan tulee lisätä.

NUORISO; tulevaisuutemme, voi huonosti? Meidän on löydettävä kestävä ratkaisu, millä luomme rakkaasta kotikaupungistamme hyvän paikan elää.

Tämän kaiken voimme tehdä vain yhdessä.  SINÄ + minä = ME!                                                                                                                                                                                                                                     

Heikki Laine