Puoskari Pasi, sit. 208

Syntymävuosi: 1972

Koulutus/ammatti: Olen ammatiltani meriupseeri. Koulutustaustani on yliopistotason jatkotutkinto, eli Maanpuolustuskorkeakoulun yleisesikuntaupseerin tutkinto.

Perhe: Perheeseeni kuuluu vaimo, poika (18v.) ja koira.

Kaupunginosa: Asun Ihalassa, kivenheiton päässä Turusta (kirjaimellisesti).

Luottamustoimet: Olen aiemmilla kausilla toiminut Raisiossa useissa eri lautakunnissa.

Minulle tärkeitä asioita: Itselleni tärkeitä asioita elämässä ovat tulevaisuuden ennustettavuus ja turvallisuus, sekä riittävä toimeentulo. Näiden saavuttamiseksi Raisiossa tulee tehdä pitkäjänteistä ja poukkoilematonta politiikkaa yritysten toimintaedellytysten turvaamiseksi. Raisiolaisten yritysten tulevaisuudenkuva tulee olla selkeä ja turvattu, jotta ne voivat investoida ja tuottaa työpaikkoja.

Valtion ylivelkaantumisen takaisinmaksu alkaa kunnista. Kunnan itsensä ei tule pahentaa vallitsevaa tilannetta turhalla velanotolla.

Keskeiset teemani ovat tiukka kulukuri, turvallisuus ja talouden ennustettavuus.

Itselleni tärkeitä harrastuksia ovat metsästys, koirailu, vaellus, veneily ja laitesukellus. Erityisesti näiden harrastusten edellytyksiä haluan omalta osaltani olla kehittämässä.

Miksi ehdolla: Olen ehdolla, koska koen osaltani voivani vaikuttaa Raision suuntaan tulevaisuudessa.

Päätöksiä tulee kyetä tekemään faktaan ja realiteetteihin perustuen. Tunteet ovat hyvä asia, mutta päätöksiä ei tule tehdä pelkästään niihin nojaten.

Pasi Puoskari