Seikola Harri 216

www.seikola.fi

Perhe: vaimo, kolme lasta ja kahdeksan lastenlasta

Koulutus/ammatti: opetusneuvos, insinööri (AMK), yrittäjä

Asuinpaikka: Ihala

Sotilasarvo: Luutnantti

Luottamustoimet: Kaupunginvaltuusto, teknisen lautakunnan varapj., Lounais-Suomen jätehuoltolautakunta, Kokoomuksen Raision kunnallisjärjestön hallitus, Keski-Raision kokoomuksen hallitus, Suomen Liikemiesten Lähetysliiton pj., Operaatio Ruokakassin hallitus

Harrastukset: Hyväntekeväisyystyö, Lions, golf, kulttuuri ja mökkeily

Haluan toimia Raision ja raisiolaisten hyväksi tuomalla osaamiseni ja yritysten kehittämisprojekteissa saamani kokemukset kaupunkimme elinvoimaisuuden kehittämiseen.

PAINOPISTEENI

Yrittäjyys

Elinvoimaisen kunnan perusedellytys on yrittäjäystävällinen elinkeinopolitiikka. Vetovoimainen kunta tarjoaa yrityksille menestymisen edellytykset. Merkittäviä tekijöitä ovat oikea tonttipolitiikka ja yrittäjyyttä tukevat toimenpiteet.

Koulutus ja lapsiperheet

Isänä ja isoisänä kannan huolta lapsiperheiden tulevaisuudesta. Raision on panostettava päiväkotipaikkojen riittävyyteen, varhaiskasvatukseen sekä lasten ja nuorten koulutukseen, liikuntaan ja vapaa-ajan toimintaan.

Työikäisen väestön palvelut

Kunnan tulee tarjota viihtyisät asuinympäristöt suosimalla eri asumismuotoja. Liikunta- ja kulttuuripalvelut ovat avainasemassa huolehdittaessa kuntalaisten hyvinvoinnista. Palveluvalikoiman on oltava kuntalaisten hyvinvointia edistävä kokonaisuus.

Senioritoiminta

Eläkeläisenä ja senioriyhdistyksen toimintaa seuranneena ovat ikä-ihmisten kysymykset läheisiä. Seniori-ikäisten tarpeita, arjen apua, harrastusmahdollisuuksia ja tarvittavia hoivapalveluja on kehitettävä. Haluan vaikuttaa senioritoimintaan ajatuksella turvallinen ja ikäystävällinen kotikunta.

Harri Seikola