Sundén Linnea 220

Syntymävuosi: 2001

Koulutus: Ylioppilas

Perhe: vanhemmat, 10-vuotias veli ja 16-vuotias sisko + kääpiövillakoira

Kaupunginosa: Ihala

Olen opiskelija ja näen, että koulutus on tärkeä pohja tulevaisuudelle. Raisio on ollut kotini aina alakoulun aloittamisesta lähtien, ja kuntana se tarjoaa lapsille ja nuorille hyvät mahdollisuudet kouluttautumiselle. Näitä mahdollisuuksia tulee tulevaisuudessakin vaalia. Vapaa-ajalla olen harrastekirjailija ja kirjoitan romaaneja sekä runoja. Kulutan myös paljon kirjallisuutta. Rakastan erityisesti lenkkeilyä hyvän äänikirjan kera.

Olin mukana Raision nuorisovaltuustossa kaudella 2019-2020. Näen tärkeänä sen, että nuoria kuullaan heitä koskevassa päätöksenteossa. Kunnallispolitiikassakin tarvitaan kaikenikäistä näkemystä, jonka takia olen asettunut ehdolle. Raisio on kuntana kuitenkin koti kaikenikäisille.

Olen toiminut seurakunnalla niin isosena kuin kerhonohjaajana. Olen kiinnostunut erityisesti nuoria ja lapsia koskevista asioista. Nuorten mielenterveyteen ja hyvinvointiin tulee kiinnittää erityistä huomiota ja resursseja tulee olla tarpeeksi. Raisiossa haluan myös vaalia erilaisia virkistyspalveluja ja ulkoliikuntapaikkojen ylläpitoa. Kaunis ja viihtyisä ympäristö sekä hyvät koulutusmahdollisuudet tekevät kunnasta hyvän paikan asua.

Linnea Sundén